facebook tracking
Avdelning

Platschef

Connect

Att arbeta som platschef innebär att ansvara för den dagliga driften av klubben, coacha medarbetarna och värna om medlemmarnas trivsel. Det handlar med andra ord om att skapa en positiv miljö för både personal och medlemmar.

Du är en engagerad och ansvarstagande person med en tydlig framåtanda. Dina sociala egenskaper skapar en positiv stämning runt omkring dig och du sätter alltid laget före jaget. Egenskaper som säljande, servicemedveten, inspirerande, motiverande och prestigelöshet är viktiga. Som platschef är du drivande och påverkar aktivt utvecklingen av verksamheten. Du ansvarar för resultat, uppföljning och eventuella åtgärder.

I fokus för platschefens arbete står våra värderingar glädje, passion, personlighet, proffsighet, och gemenskap. Du brinner för träning och har alltid ambitionen att göra saker bättre.

Arbetsplats och kultur

Glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap är värdeorden som präglar våra träningsanläggningar. Hälsan är det viktigaste vi har, därför är ett friskare liv STC:s självklara målsättning. Regelbunden träning är en av nycklarna till rummet där alla känner styrka, kondition och inte minst en ökad livslust. Resan dit startar på våra klubbar där det personliga mötet mellan personal och medlemmar är viktigt. Att hjälpa, serva och ge goda råd till de som besöker våra gym är en del av vardagen. Med engagemang och kunskap ger vi våra medlemmar stöd på vägen till ett friskt och hållbart liv.

Jobbar du redan på STC?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@stc.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor