facebook tracking
Avdelning

Personlig tränare

Connect

Intresset för träning och ett friskare liv är större än någonsin. Många är målmedvetna och vill gärna lära mer samt få ett bättre resultat. Det är här du som personlig tränare (PT) kommer in i bilden. Din roll är att planera, vägleda och coacha de som väljer att träna med PT. Med inspiration och gedigen kunskap om träning hjälper du våra medlemmar att få bästa effekt av sin träning.

Som PT hos STC ges du suveräna möjligheter att hitta motiverade kunder och att i toppmoderna lokaler utöva dina kunskaper. Säljande egenskaper är av stor vikt och med en stark drivkraft kommer du snabbt att kunna växa i din roll. Du lägger med andra ord grunden för din egen framgång.

För att få jobba som personlig tränare krävs att du har en av oss godkänd PT-utbildning.

Arbetsplats och kultur

Glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap är värdeorden som präglar våra träningsanläggningar. Hälsan är det viktigaste vi har, därför är ett friskare liv STC:s självklara målsättning. Regelbunden träning är en av nycklarna till rummet där alla känner styrka, kondition och inte minst en ökad livslust. Resan dit startar på våra klubbar där det personliga mötet mellan personal och medlemmar är viktigt. Att hjälpa, serva och ge goda råd till de som besöker våra gym är en del av vardagen. Med engagemang och kunskap ger vi våra medlemmar stöd på vägen till ett friskt och hållbart liv.

Jobbar du redan på STC?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@stc.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor