facebook tracking
Avdelning

Gruppträningskoordinator

Connect
Gruppträningskoordinator

Glädje, passion, personlighet  och gemenskap är några av våra viktiga värdeord och som anställd hos STC är det ett måste. I rollen som koordinator ansvarar du för att schemalägga, rekrytera och jobba utefter våra värderingar med instruktörsteamet. Vårt utbud är brett och varierande, vilket skapar enorma möjligheter för våra instruktörer och du spelar en viktig i roll i att få gruppträningsschemat både ekonomiskt och inbjudande utefter satta riktlinjer. Oavsett gruppträningsform handlar det om att inspirera och motivera våra instruktörer. Vi jobbar utefter devisen Walk the Talk och att du finns tillhands på kvällar och helger är en förutsättning. Dina arbetstider kommer att vara förlagda kring klubbens öppettider. 
STC har sedan länge ett etablerat samarbete med Les Mills, världens ledande leverantör av gruppträning och alla våra instruktörer är licensierade. Är du själv redan utbildad av Les Mills eller annan gruppträningsleverantör är det en stor fördel, men inget måste. Självklart har du en vana från gruppträning och tränar själv regelbundet. Vi samarbetar också med Fort Gjort, Concept samt har egna koncept. Tillsammans utvärderar och utvecklar vi ständigt utbudet, STC är i en expansiv fas där mycket roligt är på gång och karriärmöjligheterna är många.
Arbetstiden är XX h/vecka och du rapporterar till platschef.

Arbetsplats och kultur

Glädje, passion, personlighet, proffsighet och gemenskap är värdeorden som präglar våra träningsanläggningar. Hälsan är det viktigaste vi har, därför är ett friskare liv STC:s självklara målsättning. Regelbunden träning är en av nycklarna till rummet där alla känner styrka, kondition och inte minst en ökad livslust. Resan dit startar på våra klubbar där det personliga mötet mellan personal och medlemmar är viktigt. Att hjälpa, serva och ge goda råd till de som besöker våra gym är en del av vardagen. Med engagemang och kunskap ger vi våra medlemmar stöd på vägen till ett friskt och hållbart liv.

Jobbar du redan på STC?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@stc.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor